Om oss

NARA Företagsförmedling är specialister på överlåtelse av stora, medelstora och små företag.

Vårt företag, NARA Företagsförmedling i samarbete med företagsmäklaren Babak Movazzafi är redan marknadsledande i branschen.
Babak Movazzafi med över 30 års erfarenhet har den kompetens som just du behöver för att känna dig trygg vid försäljning av din rörelse eller företag.
NARA Företagsförmedling förmedlar företag inom alla branscher så som t.ex. hotell- och restaurang, serviceföretag, tjänsteföretag, handelsföretag, industrier m.m.
Inom företaget har vi också avdelningar med spetskompetens.
Vi har t.ex. experter på värderingar och företagsanalyser. Vi har ett bra samarbete med privata finansiärer, vi kan hjälpa våra kunder med finansiering på upp till 40 procent av köpeskillingen.

Vi på NARA Företagsförmedling vet att affärens genomförande, oavsett rörelse, är en betydande affär och det är här vi kan hjälpa er att genomföra affären på ett tryggt och bra sätt.

Under hela uppdragstiden får du som kund fullt personligt engagemang.
Det är med förtroende ni kan vända er till oss både som köpare och säljare.
Vi är redan marknadsledande därför att vi är specialister inom näringen.
Vi hittar snabbt köpare till ditt företag via stort kontaktnät, kundregister och en aktiv marknadsföring. Babak Movazzafi sedan starten 1991 har haft förtroendet och nöjet att förmedla tusentalet rörelser och kommersiella fastigheter.

Specialister på:
* Förmedling: Bolag eller inkråm affär.
* Företagsbesiktning.
* Finansieringskonsultation.
* Värdering.
* Kontraktsskrivning.
* Annonsering.
* Visningar.
* Hyresförhandlingar.
* Registrera bolag, bankkonto, moms, F-skatt.

Compare listings

Compare
Search