Boende, stugor, lägenheter & rum anläggning- 18 enheter – Inklusive fastighet & tomt (Objekt 173)

  • 7 250 000 SEK
Till Salu Veckans Objekt Visning

Boende, stugor, lägenheter & rum anläggning- 18 enheter – Inklusive fastighet & tomt (Objekt 173)

  • 7 250 000 SEK

Beskrivning

Sedan september 2010 har verksamheten ägts av samma ägare. Under dessa år har anläggningen genomgått omfattande renoveringar och utbyggnader. De senaste tilläggen inkluderar en villa byggd 2018 och en större renovering av huvudbyggnaden som slutfördes 2015.

Anläggningen omfattar totalt 18 självständiga enheter fördelade enligt följande:

En huvudbyggnad med tre större lägenheter och nio mindre enheter på markplan. Varje enhet har egen ingång samt privata duschar och toaletter.

Fem fristående stugor med plats för 2–6 personer vardera.

En separat villa från 2018 som kan användas för uthyrning eller som ägarbostad.

– Totalt ca 70 – 80 bäddar.

Fastigheten är friköpt med följande specifikationer:

– Boarea: 620 kvm

– Biarea: 100 kvm

– Tomtarea: 2245 kvm

Belägen ligger ca 70 minuter (Ca 13 mil) söder om Stockholm. endast en kvarts bilresa från Kolmården, attraherar anläggningen både besökare till Kolmårdens äventyrspark & Zoo och lokala företagare. Området kännetecknas av boenden, sommarstugor och näringsverksamhet och är mycket uppskattat av barnfamiljer tack vare det lugna och natursköna läget med badplatsen tvärs över vägen.

Många av boendena erbjuder en fantastisk sjöutsikt. Sedan 2015 har anläggningen kontinuerligt hyrts ut till företagskunder året om.

Driften är effektivt planerad för att minimera behovet av ständig närvaro. Receptionen är bemannad mellan kl. 17 och 20, och nycklar lämnas i en nyckelbox med kod. Lokal personal ansvarar för städning och övriga uppgifter. Ingen matservering erbjuds till gästerna.

Driftkostnaderna är låga, vilket bidrar till en god lönsamhet. Anläggningen värms upp med ett pelletssystem, vilket håller nere energikostnaderna.

Detta objekt representerar en utmärkt möjlighet för den driftige entreprenören eller en familj som önskar en lönsam verksamhet med möjlighet till ägarboende.

På grund av personliga skäl har nuvarande ägare beslutat att sälja denna attraktiva fastighet.

Begärt pris är 7 250 000 kr. inklusive samtliga byggnader och tomten. (Endast villan har värderats till 3 500 000:-)

Fastigheten har en befintlig finansiering på ca 2 000 000 kr, vilken kan övertas eller ersättas av ett nytt lån av den rätte köparen.

För mer detaljerad information eller för att boka en visning, vänligen kontakta Babak Movazzafi på NARA Företagsförmedling, telefonnummer 070-582 24 34.

Fastighetsmäklaren är Johan W Karlsson (Geson Mäklare).

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi