Café, Bistro, Taco – Godkänd för pizzeria, sushi, konditori. AAA-läge Gärdet( Östermalm (Obj. 145)

  • 790 000 SEK
Utvald Till Salu Veckans Objekt Visning

Café, Bistro, Taco – Godkänd för pizzeria, sushi, konditori. AAA-läge Gärdet( Östermalm (Obj. 145)

  • 790 000 SEK

Beskrivning

Unikt tillfälle – Passa på – Pizzaugn finns på plats!

**Läge:** Beläget på ett attraktivt läge på Gärdet, precis mittemot Gärdets Sportfält. Omringat av ett stort och nybyggt bostadsområde samt kontorsområden, erbjuder detta café en unik möjlighet med ett omfattande kundunderlag för en driven och erfaren entreprenör.

**Område och Potential:** Med sin placering nära många olika festivaler och evenemang på sportfältet under våren och sommaren, finns stor potential för hög och intensiv omsättning.

**Historik:** Verksamheten startades för cirka 1,5 år sedan. Den nuvarande ägaren, som nyligen öppnade en taco bar, har på grund av akut sjukdom varit tvungen att stänga sedan mitten av december.

**Möjligheter i lokalen:** Förutom att fortsätta med det nuvarande konceptet, erbjuder lokalen flexibilitet att anpassa till olika matkoncept såsom pizzeria (med en högkvalitativ dubbel pizzaugn redan på plats), sushi, café eller salladsbar.

**Yta och Sittplatser:** Lokalen är på ca 76 kvm med cirka 26-30 sittplatser inomhus. En uteservering med upp till 40 platser tillför ytterligare attraktion.

**Inventarier:** Alla nödvändiga inventarier finns och är i mycket bra skick.

**Hyra:** Månadshyran är på cirka 24 000 kr exklusive moms, inkluderande sophämtning, index, fastighetsskatt, värme och vatten.

**Rättigheter:** Fullständiga serveringstillstånd med tillstånd till kl. 22. Möjlighet finns att söka förlängning under större evenemang.

**Bryggeriavtal:** För närvarande inget bryggeriavtal, men tidigare inköp har gjorts från Åbro.

**Omsättning:** Årlig omsättning på cirka 1 600 000 kr, med ett genomsnitt på cirka 4 500 kr per dag. Ingen utkörningsverksamhet har bedrivits. Öppettider har varit 10:00 – 21:00, lördag till söndag 12:00 – 21:00. OBS! Stängt just nu!

Detta är en fantastisk möjlighet för den som vill starta och driva eget i ett livligt område med stora möjligheter. En idealisk plats för en entreprenör som ser potentialen i områdets dynamiska atmosfär.

Vänligen stör ej personalen eller ägaren om Ni känner igen restaurangen.

Kontakta företagsmäklaren Babak Movazzafi 070 – 582 24 34 eller skicka ett sms med ditt namn och objekts nr. 145 så Ni får adressen till lokalen.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi