Café & Brödbutik – Bra sjöläge Kungsholmen (Obj. 156)

  • S Å L D!
Såld

Café & Brödbutik – Bra sjöläge Kungsholmen (Obj. 156)

  • S Å L D!

Beskrivning

Passa På! Bästa säsongen att överta verksamheten!

Café & Brödbutik med Sjöläge på Kungsholmen – En Unik Affärsmöjlighet!

Plats: Beläget på en idyllisk plats vid Mälarens strand på Kungsholmen, erbjuder detta café en enastående utsikt och en avkopplande miljö för sina besökare.

Koncept: Ett väl etablerat café som serverar en klassisk meny med kaffe, bakverk, bullar, kakor, bröd, sallader och smörgåsar, perfekt för en morgonstart eller en lätt lunch.

Beskrivning: Denna café- och brödbutik är en fantastisk möjlighet för den passionerade entreprenören som vill engagera sig i gästservice och samtidigt njuta av ett fantastiskt läge. Med sitt läge vid vattnet och ett brett utbud av färska produkter, lockar verksamheten kunder året runt, och särskilt under sommarmånaderna.

Kundkrets: Caféet har en stabil och lojal kundbas, med en stor del av försäljningen som take-away, vilket gör det till en attraktiv plats för både lokalbefolkning och tillresande.

Omsättning och Öppettider: Verksamheten genererar en omsättning på cirka 6 000 kr per dag och är öppen varje dag mellan 07:30 och 16:00, vilket erbjuder flexibilitet för såväl morgon- som eftermiddagskunder.

Hyresvillkor: Med en rimlig hyra på cirka 18 200 kr per månad (exklusive moms) och en yta på 62 kvm, är detta en ekonomiskt överkomlig och praktisk lokal för driften.

Sittplatser: Inomhus erbjuder caféet sittplatser för cirka 26 gäster, med ytterligare 10 platser utomhus för att njuta av den friska luften och den vackra utsikten.

Är du redo att förverkliga din dröm om att äga ett café med en av de bästa utsikterna i Stockholm? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Observera: Vänligen stör inte ägaren direkt om du känner igen lokalen.

Kontaktpersoner: Nader Irani 070 – 297 00 99 eller Babak Movazzafi 070 – 582 24 34.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi