FRISÖR & SKÖNHETS KLINIK- AA-LÄGE SÖDERMALM (Obj. 050)

  • 495 000 SEK
Utvald Till Salu SÄNKT PRIS Veckans Objekt

FRISÖR & SKÖNHETS KLINIK- AA-LÄGE SÖDERMALM (Obj. 050)

  • 495 000 SEK

Beskrivning

Letar ni efter en fantastiskt fin och komplett frisörsalong och skönhetssalong på Södermalm? Då har ni hittat rätt! Nu finns det en fantastisk möjlighet att överta en modern och välutrustad lokal med mycket bra läge på Hornsgatan.

Här finns allt ni behöver för att erbjuda era kunder en komplett upplevelse från topp till tå.

Ytan på 180 kvm rymmer sex frisörstolar, varav tre är redan uthyrda för 6 000:-/månad per stol + moms.
Lokalen har också två schamponerings stolar samt fyra behandlingsrum, varav tre är redan uthyrda. Detta ger er en total intäkt på ca 22 500:-/månad + moms, vilket täcker hyran på lokalen.

Inventarierna i lokalen är av högsta kvalitet och allt ingår i priset. Här finns också en mycket fin och modern inredning som skapar en trevlig och välkomnande atmosfär för era kunder. Detta gör det enkelt för er att fokusera på det ni gör bäst – att skapa fantastiska frisyrer och ge era kunder den ultimata skönhetsupplevelsen.

Hyresvärden är Svenska Bostäder och det finns ett hyresavtal på 10 år som började 2020. Hyran är ca 46 500:-/månad + moms och en deposition kan krävas.

Detta är en fantastisk möjlighet för en ambitiös frisör eller skönhets entreprenör att överta en modern och välutrustad lokal med ett mycket bra läge.

Vänligen respektera ägaren och personalen genom att inte störa dem om ni känner igen lokalen.

För vidare information och visning, kontakta Babak Movazzafi med mobilnummer 070 – 582 24 34 eller 070 – 297 00 99.

Missa inte denna fantastiska möjlighet att överta en frisörsalong och skönhetssalong på Södermalm och skapa den ultimata skönhetsupplevelsen för era kunder!

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi