Lokal passar till café, Salladsbar- även restaurang (Obj. 161)

  • 295 000 SEK
Utvald Till Salu Veckans Objekt

Lokal passar till café, Salladsbar- även restaurang (Obj. 161)

  • 295 000 SEK

Beskrivning

Ett bra tillfälle för dig som vill starta egen restaurang med låg startkapital!

Denna lokal i Segeltorp (Huddinge) erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill förverkliga sin dröm om att driva ett café, en salladsbar eller annan mat verksamhet. Med en yta på cirka 130 kvm och ett utmärkt läge mitt i ett bostads- och arbetsområde är detta en idealisk plats för en blomstrande verksamhet.

Egenskaper:

  • Storlek: Cirka 130 kvm
  • Sittplatser: 36 inomhus, med möjlighet att utöka med minst 10 fler genom mindre ändringar. 24 sittplatser utomhus, inkluderat i hyran.
  • Hyra: 20 000 kr/månad + moms (kallhyra)
  • Placering: Perfekt läge för lunchservering, mitt i ett område med bostäder och arbetsplatser.
  • Faciliteter: Bra köks- och arbetsutrymme, delvis utrustat kök, kundtoalett som är handikappanpassad, möjlighet att dra in gas.

Potential:
Den tidigare caférörelsen stängde på grund av ägarnas okunnighet, vilket ger en ny ägare med rätt kunskap en unik möjlighet att bygga upp en lönsam verksamhet.

Anpassningsmöjligheter:
Lokalen erbjuder flexibilitet för olika verksamheter. Om du önskar utöka konceptet till att inkludera grillrätter eller en restaurang, är det fullt möjligt att investera i en ny ventilationssystem. Med dagens teknik kan du förvänta dig en investering på mellan 100 000 och 200 000 kr, beroende på lösningen.

Möjligheten finns att ansöka om alkoholtillstånd för att ytterligare bredda verksamhetens attraktivitet.

Observera:
Pizzeria, sushi och kebab är ej tillåtet på grund av närvaron av dessa verksamheter i fastigheten. Däremot är en renodlad asiatisk matverksamhet, som wok, välkommen.

Intresseanmälningar:
För mer information eller för att boka en visning, vänligen kontakta mäklaren Babak direkt 070 – 582 24 34. Observera, vänligen stör inte nuvarande ägare eller personal på plats.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi