Perfekt lokal för café, kontor m.m. (Obj. 083)

  • S Å L D!
Såld

Perfekt lokal för café, kontor m.m. (Obj. 083)

  • S Å L D!

Beskrivning

Läge och omgivningar

Lokal till salu på Sturegatan 18 – en fantastisk adress i Stockholm, bara ett stenkast från Stureplan och mittemot Humlegården samt biografen Park. Området erbjuder en livlig atmosfär och en ständig ström av människor, vilket gör det till en idealisk plats för din verksamhet.

Lokalens användning och storlek

Denna lokal är perfekt för café, kontor eller andra verksamheter, med en totalyta på 45 kvm. Den är godkänd för kall mat/kök och har varit hem åt ett café i över 20 år. Det ger dig möjligheten att skapa en kreativ och framgångsrik affärsidé som passar just dina behov.

Hyra och kostnader

Hyran ligger på ca 33 000 kr per månad + moms och inkluderar sophämtning, fastighetsskatt, index, värme och vatten. Det gör det enkelt för dig att budgetera och planera för din verksamhets kostnader.

Möjligheter

Tänk dig möjligheterna: ett nytt café med utsikt över Humlegården, ett stilrent kontor eller kanske ett showroom för dina exklusiva produkter. Vad du än väljer kommer du att dra nytta av det utmärkta läget och det livliga området.

Försäljning och visning

NARA företagsförmedling och företagsmäklare Babak Movazzafi (070 – 582 24 34) ansvarar för försäljningen. Startpriset är 199 000 kr, och därefter går det till högstbjudande. Kolla in läget och området – och om du blir intresserad, kontakta mäklaren för en visning!

Ta chansen att förvärva denna unika lokal i hjärtat av Stockholm och förverkliga din dröm om en framgångsrik verksamhet!

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi