PIZZERIA – AAA-LÄGE SÖDERMALM! S Å L D !

  • S Å L D !
Såld

PIZZERIA – AAA-LÄGE SÖDERMALM! S Å L D !

  • S Å L D !

Beskrivning

Etablerad pizzeria med strategiskt läge till salu på Södermalm

NARA Företagsförmedling har nöjet att erbjuda en välkänd pizzeria på Södermalm till försäljning. Denna populära restaurang ligger i ett utmärkt och strategiskt läge, bara ett stenkast från Ringvägen och Skanstull, vilket ger lätt tillgänglighet och synlighet för potentiella kunder.

Restaurangen har ett starkt rykte och är känd för sin högkvalitativa pizza och sallader. En betydande del av försäljningen utgörs av utkörning, med en egen app som gör det lätt för kunderna att beställa mat. Observera att ingen stekning eller grillning är tillåten. Pizzerian är också välkänd för sina vegetariska och vegan alternativ.

Lokalen har en yta på 58 kvadratmeter och har två stora skyltfönster som ger god synlighet från gatan. Det finns plats för cirka 24 sittande gäster inne, med utrymme för ytterligare 2-3 bord utanför. Arbetsutrymmena är välorganiserade och optimalt anpassade för att maximera verksamhetens effektivitet. Inventarierna är i mycket gott skick.

Under 2022 uppgick omsättningen till cirka 2 000 000 kronor. Kassan genererar i genomsnitt cirka 5 500 kronor per dag under de korta öppettiderna, vilket innebär ett starkt ekonomiskt resultat för verksamheten. Hyran är 19 000 kronor per månad plus moms, med reservation för indexhöjning.

Om du är intresserad av att köpa denna etablerade pizzeria, kontakta företagsmäklaren Babak Movazzafi på 070 – 582 24 34 eller 070 – 297 00 99 för mer information.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi