PIZZERIA/ INDISK/ LOKAL/ ventilation och fettavskiljare – Bästa läge i Solna (Obj. 062)

  • S Å L D!
Såld

PIZZERIA/ INDISK/ LOKAL/ ventilation och fettavskiljare – Bästa läge i Solna (Obj. 062)

  • S Å L D!

Beskrivning

En välkänd och väletablerade restaurang

Ge dig själv en möjlighet att ta över en väletablerad och välkänd restaurang i Solna kommun med ett strategiskt läge och låga driftkostnader.

Restaurangen har haft samma ägare i åtta år och har öppet alla dagar mellan 11-21. Med en årlig omsättning på cirka 3 500 000 kronor och en dagskassa på ca 10 000 kronor är detta en lönsam verksamhet.

Lokalen är på ca 85 kvm och hyran är cirka 18 000 kronor i månaden plus moms. Det finns 30 sittplatser inne i lokalen och en stor uteservering med 60 platser som ingår i hyran.

Restaurangen serverar en meny med pizza, indisk och thailändsk mat som har blivit omtyckt av många och har även nyligen erhållit fullständiga rättigheter. Vänligen observera att det inte finns någon tandoori och gas, men maten är mycket god och populär.

Lokalen har en utmärkt planlösning och är utrustad med fettavskiljare, AC, bra ventilation och nya till- och frånluftdragningar. Hyresvärden är Brf.

Restaurangen har blivit omnämnd i tidningar som Solnas godaste mat, vilket har bidragit till att öka kundunderlaget.

Vänligen respektera och störa inte personalen eller ägaren om Ni känner igen lokalen. Kontakta företagsmäklare Babak Movazzafi på 070 – 582 24 34 eller 070 – 297 00 99 för mer information

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi