Pizzeria & Restaurang- Kista – SÅLD !

  • S Å L D!
Såld

Pizzeria & Restaurang- Kista – SÅLD !

  • S Å L D!

Beskrivning

Fullständiga rättigheter – Stor lokal med gas – Boende och arbetsplatser i område

En unik möjlighet att förvärva en trevlig restaurang och pizzeria i Kista. Med ett utmärkt läge i ett område med både bostäder och arbetsplatser är detta en drömchans för den som vill starta eller expandera sin verksamhet.

Restaurangen har en yta på cirka 192 + 15 kvadratmeter och har en bra planlösning med stora skyltfönster som vetter ut mot torget.
Inomhus finns det cirka 85 sittplatser och 42 uteserverings platser, vilket gör att man kan ta emot många gäster samtidigt. Köket är välutrustat med bland annat kylrum och bra arbetsyta.

Menyn består av pizza, svensk husmanskost och wokade rätter. Dessutom har restaurangen fullständiga rättigheter alla dagar i veckan med tillstånd till kl. 01.

Restaurangen har en god omsättning på cirka 280 000 kronor i månaden utan körning och hyran ligger på cirka 32 460 kronor per månad inklusive sophämtning (moms tillkommer). Hyresvärden är HSB och deposition för hyran kan krävas.

Samma ägare har drivit verksamheten i 15 år och nu är det dags för en ny ägare att ta över och utveckla den vidare.
Dessutom byggs det nya kontor i området och Tvärbanan kommer att vara färdigställd 2024 med en station bara 100 meter från pizzerian.

Vänligen kontakta företagsmäklaren Babak Movazzafi på NARA Företagsförmedling för mer information och för att boka en visning av restaurangen.
Vi ber om respekt för personalen och ägaren och ber dig att inte störa dem med frågor om du känner igen butiken.

—–

Vill Du Sälja Din Restaurang? Ring Babak på NARA Företagsförmedling 070 – 582 24 34

—–

Känner du någon som vill sälja sin verksamhet? Tipsa om honom till mig och tjäna upp till 10 000 kronor vid signerade uppdrag och försäljning.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi