Restaurang/ Kolgrill – Norrort – Bör ses! Passa På! (Obj. 144)

  • 1 950 000 SEK
Utvald Till Salu Veckans Objekt Visning

Restaurang/ Kolgrill – Norrort – Bör ses! Passa På! (Obj. 144)

  • 1 950 000 SEK

Beskrivning

Ett tillfälle för dig som vill ha en restaurang med kolgrill och centrum läge

**Koncept:** Restaurangen driver idag ett populärt amerikanskt koncept med fullständiga serveringstillstånd. Serveringstillståndet gäller till kl. 23 på vardagar och förlängs till kl. 01 på fredagar och lördagar. Man kan ändra konceptet till vilken mat som helst som behöver kolgrill.

**Läge:** Centralt läge, endast ett stenkast från en stor galleria/ centrum norr om Stockholm.

**Öppettider:** Tisdag till söndag, 16:00 – 22:00. Måndagar stängt, vilket erbjuder utmärkta möjligheter att utöka öppettiderna. 

**Omsättning:** Restaurangen har en årlig omsättning på ca 4 300 000 kr exklusive moms, trots de relativt korta öppettiderna. 

**Lokal information:** Total yta på ca 196 kvm, med ca 70 sittplatser inomhus. Uteserveringen, som rymmer upp till 60 gäster, ingår i hyran och finns på två sidor av lokalen. 

**Hyra:** Månadshyran ligger på ca 44 000 kr exklusive moms. Detta inkluderar index, fastighetsskatt, värme och vatten. 

**Kök:** Ett fullt utrustat kök med högkvalitativa maskiner och en eftertraktad kolgrill. Köket erbjuder ett rymligt och effektivt arbetsutrymme med både kyl- och frysrum. 

**Servering:** Serveringsområdet är påkostat och smakfullt inrett, vilket innebär att inga ytterligare investeringar behövs för att starta verksamheten. 

**Bryggeri avtal:** Ett bryggeri avtal med Spendrups finns och måste övertas av köparen. Ett bryggeri lån finns kvar på ca 100 000 kr, med möjlighet att öka för den rätte köparen. 

**Leasingavtal:** Det finns leasingavtal på ca 200 000 kr som kan övertas. 

**Startår:** Restaurangen öppnade i november 2019 och har sedan dess upprätthållit utrustning och inredning i toppskick. 

Detta är en unik möjlighet för dig som vill driva en framgångsrik restaurang med kolgrill i ett område med starkt kundunderlag.

Vänligen stör ej personalen eller ägaren om Ni känner igen restaurangen.

Kontakta företagsmäklaren Babak Movazzafi 070 – 582 24 34 eller skicka ett sms med ditt namn och objekts nr. 144 så Ni får adressen till restaurangen.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi