Restaurang – Sundbyberg Centrum – Börs ses! (Obj. 146)

  • S Å L D!
Utvald Såld
Utvald Såld

Restaurang – Sundbyberg Centrum – Börs ses! (Obj. 146)

  • S Å L D!

Beskrivning

Bryggerlån finns med ca 1 000 000:- !

**Läge: ** Centralt belägen i Sundbyberg, endast ett stenkast från centrum, erbjuder denna restaurang ett utmärkt läge för matentusiaster.

**Koncept: ** Restaurangen driver idag ett populärt svenskt husmanskost koncept med fullständiga serveringstillstånd. Serveringstillståndet gäller alla dagar till kl. 01.

**Öppettider: ** Måndag: endast lunchöppet, tisdag – fre. 11:00 – 23:00. Söndagar stängt,

**Lokalyta: ** Total yta på ca 200 kvm, med ca 80 sittplatser inomhus. Uteserveringen, som rymmer upp till 80 gäster med väldigt bra sol läge.

**Hyra: ** Månadshyran ligger på ca 72 000 kr exklusive moms. Detta inkluderar index, fastighetsskatt, värme och vatten.

**Bryggeriavtal: ** Ett bryggeriavtal med Åbro finns och måste övertas av köparen. Ett bryggerilån finns på ca 1 000 000 kr som dras av priset.

**Omsättning: ** Just nu är omsättningen ca 400 000 kr/ månad. Omsättningen ökar sakta men säkert. Stor kapacitet och möjligheter för rätt köpare.

**Kök: ** Ett fullt utrustat kök med högkvalitativa maskiner. Köket erbjuder ett rymligt och effektivt arbetsutrymme med kylrum.

**Servering: ** Serveringsområdet är påkostat och smakfullt inrett, vilket innebär att inga ytterligare investeringar behövs för att starta verksamheten.

**Leasingavtal: ** Det finns leasingavtal på kassa systemet.

**Startår: ** Restaurangen öppnade i november 2019 och har sedan dess upprätthållit utrustning och inredning i toppskick.

Detta är en unik möjlighet för dig som vill driva en framgångsrik restaurang i ett område med starkt kundunderlag. Missa inte chansen att förvärva en etablerad och välskött restaurang i hjärtat av Sundbyberg.

änligen respektera personalen och ägaren och stör inte om ni känner igen lokalen. För mer information, kontakta NARA Företagsförmedling: Babak Movazzafi 070 – 582 24 eller Nader Irani 070 – 297 00 99.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi