Restaurang, värdshus. festvåning Norrort (Obj. 073)

  • 3 000 000 SEK
Utvald Till Salu SÄNKT PRIS Veckans Objekt

Restaurang, värdshus. festvåning Norrort (Obj. 073)

  • 3 000 000 SEK

Beskrivning

En vacker restaurang med anor från 1600-talet belägen i norra Stockholm med möjlighet till stor uteservering och festlokaler.

Ytan är ca 600 kvm med en hyran på 47 000 kr/månad.

Restaurangen har två fullt utrustade kök med gas, grill och elspis. På nedre våningen finns ett kök och tre mindre rum som rymmer upp till 75 sittande gäster. Ägaren har renoverat nedre våningen och lagt till vackra och påkostade takmålningar som ger en fantastisk atmosfär.

På andra våningen finns ett grill kök, en bar och en stor matsal som passar perfekt för fester med upp till 80 personer. Dessutom finns ett rum för upp till 20 personer. Restaurangen har även en mat-hiss mellan de två köken.

På tredje våningen finns toaletter, en dusch, ett stort rum och tre mindre rum . Denna våning kan också användas som kontor och vilorum för personalen

Denna fristående byggnad ger dig möjligheten att skapa en unik upplevelse för dina gäster, och den stora gården med uteservering kan rymma ett stort antal besökare. Detta ger dig möjligheten att arrangera utomhusfester och evenemang.

Kontakta Nader Irani 070 – 297 00 99 för mer information och för att boka en visning. Denna restaurang är den perfekta investeringen för någon som vill starta eller utöka sin verksamhet i restaurangbranschen.

Vänligen respektera och inte störa personalen eller ägaren om Ni känner igen restaurangen.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi