RESTAURANG MED BÄSTA LÄGE & UTESERVERING SÖDERMALM- S Å L D!

  • S Å L D!
Såld

RESTAURANG MED BÄSTA LÄGE & UTESERVERING SÖDERMALM- S Å L D!

  • S Å L D!

Beskrivning

Passa På!! Restaurangen passar till alla typer av mat!

Unik möjlighet att förvärva en restaurang lokal med utmärkt läge på Södermalm!

Denna restaurang passar perfekt till alla typer av mat och är i toppskick med gas, bra ventilation och en stor uteservering under sommaren.

Med ett av Södermalms mest eftertraktade lägen har restaurangen etablerat sig som en favorit bland både lokalbefolkning och besökare. Den rymliga uteserveringen har blivit en naturlig samlingsplats för kunder som vill avnjuta maten i solen eller njuta av en kall dryck i en trevlig miljö. Inomhus erbjuder restaurangen plats för 22-26 personer, medan utomhusytan kan rymma upp till 50 personer.

Köket är utrustat med gas, fettavskiljare och bra ventilation, vilket ger utmärkta förutsättningar för att laga och servera en mängd olika maträtter.

Nuvarande verksamhet är wok & sushi med en årlig omsättning på ca 5 miljoner kronor.

Lokalens yta är ca 70 kvm och restaurangen har ett alkoholtillstånd på 22. Det finns också möjlighet att ansöka om utökning av alkoholtillståndet till kl. 01. Hyran är ca 18 000 kr/månad + moms (reservation för indexhöjning).

Öppettiderna är alla dagar 11-21.

Restaurangen har haft samma ägare i ca 10 år och hyresvärden är Brf. Passa på att ta över en restaurang med en stark position på Södermalm!

Detta är en utmärkt möjlighet för en köpare att dra nytta av läget och den etablerade verksamheten, samtidigt som det finns potential för att växa genom att expandera menyn eller eventuellt erbjuda catering.

Kontakta Babak på 070-582 24 34 eller 070-297 00 99 för vidare information och visningar. Respektera vänligen personalen och ägaren och undvik att störa dem i samband med visningar.

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi