Spelbutik, godis & tobaksaffär AAAA-läge Vasastan (Obj. 074)

  • HANDPENNING ERLAGD!

Spelbutik, godis & tobaksaffär AAAA-läge Vasastan (Obj. 074)

  • HANDPENNING ERLAGD!

Beskrivning

Unik möjlighet: Spelbutik, tobak och godisaffär till salu på AAAA-läge nära Odenplan och Vasaparken!

Söker du en välkänd och väletablerad butik med oslagbart läge i hjärtat av Stockholm? Nu finns chansen att förvärva denna spelbutik och tobaks- samt godisaffär bara ett stenkast från Odenplan och Vasaparken. Butiken ligger i en attraktiv lokal om 113 kvm och har en hyra på endast 19 700 kr/månad (ej moms) med en BRF som hyresvärd. Lokalen renoverades delvis för ca 2 år sedan och har en fräsch och välplanerad inredning.

Verksamheten erbjuder försäljning av godis, tobak, tidningar, glas m.m. och genererar i genomsnitt ca 6 500 kr per dag i försäljning. Dessutom är butiken ombud för Svenska Spel, ATG och UPS, vilket ger en årlig nettoprovision på ca 360 000 kr, eller ca 30 000 kr/månad.

Öppettiderna är måndag till fredag kl. 10-19 samt lördag och söndag kl. 11-17. Ägaren har drivit verksamheten i ca 3 år. Denna butik är en fantastisk möjlighet för någon med erfarenhet och idéer som vill utveckla och expandera verksamheten samt öka försäljningen.

Observera att du inte ska störa personalen eller ägaren. För mer information och visning, kontakta Babak Movazzafi på 070-582 24 34 eller Nader Irani på 070-297 00 99 hos NARA Företagsförmedling. Passa på att bli ägare till denna unika och lönsamma affärsmöjlighet!

Compare listings

Compare
Babak Movazzafi
  • Babak Movazzafi